• Exercise TypeCardio
  • Class Duration60 minuten
  • Fitness LevelAlle vaardigheden welkom

Bungee Fitness is een van de laatste trends van deze tijd en is een echte blijver!

Bungee Fitness is een unieke manier van sporten in vergelijking met meer traditionele workouts. Het is een revolutionair full-body training programma voor fitness en revalidatie. Het combineert weerstandsoefeningen met cardio-oefeningen, en gebruikt je lichaam om je tegen het bungeekoord te duwen.

 

Wat moet je weten?

100% veilig. Het bungeekoord fixeert je lichaam in de vereiste positie en voorkomt zo mogelijke blessures. Bungee Fitness is een intense workout voor het gehele lichaam, en het helpt je om calorieën te verbranden en tegelijkertijd om fun te hebben. Doordat je gewichtloos door de ruimte vliegt wordt er endorfine aangemaakt door je lichaam, wat er voor zorgt dat je je gelukkig en opgewekt voelt.

# Wat te dragen

  • We raden aan om kleding te dragen die niet al te los zit. Ook raden we aan om een extra laag op de heupen en taille aan te trekken. (Fietsshorts, overleggings of goed passende trainingsbroeken zijn populaire keuzes).
  • We kunnen u ook een extra beschermende broek geven in de dansstudio.

# Pro tips

Je doet oefeningen met een hoge intensiteit, die het opgeslagen vet van je lichaam activeert en begint te verbranden. Dit terwijl je ook spieren opbouwt.

 

 

Meld je aan


Locatie

Slingerweg 112, 4814 AZ Breda

View on Google Map

Contact

Mobiel: +31 (0) 645649055

Email: info@dancaholic.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 7 PM - 10 PM
Zaterdag - Zondag: Allen Workshops