Aerial Silk


          Aerial Silk - is een soort acrobatiek, die ieder kan bekoren, zelfs degenen die nooit geïnteresseerd waren in sport of dansen
          Aerial Silk is een combinatie van flexibiliteit, krachtbelasting en sierlijke choreografie op de paar meter hoogte boven de grond. Alles wat nodig is om vertrouwd te raken met deze cursus is een bereidheid om tijd te steken in een perfectie van je lichaam.
          Aerial Silk acrobatiek zal je helpen om op een unieke manier te leren hoe je je lichaam kunt beheersen en om ideeën over je eigen fysieke vermogen te verbreden. Bovendien helpt het houden van het evenwicht in de lucht, zonder de steun van een hard oppervlak, om een uitstekende flexibiliteit te bereiken door alleen gebruik van uw eigen gewicht, daarmee wordt enig risico op blessures uitgesloten.
         Deze lessen zullen je helpen om je lichaam in goede conditie, en je geest in vreugde te houden. Het belangrijkste doel van het Aerial Silk trainingsprogramma is om het beste resultaat te behalen in de minimale tijdsperiode, gecombineerd met de tevredenheid van je eigen vooruitgang.