Paaldans


           Pole sport is een sportieve gymnastiek en acrobatiek op de paal met de elementen van choreografie.
           Pole Sport is vooral een sport. Krachtoefeningen en -tricks ontwikkelen spieren en uithoudingsvermogen. Het biedt de inspanning die bijdraagt aan het vormgeven van uw lichaam zoals u die wilt. Het is niet alleen een interessante variatie van fitness, maar ook een dans. De schoonheid van beweging en muziek horen bij de essentie van deze spectaculaire sport. Je leert muziek te horen, een goede houding aan te nemen en een sierlijke pas.
           Pole Sport-lessen zijn bestemd voor zowel beginners, zonder voorafgaande fysieke training, als professionele sporters. Ons programma bevat een speciaal multilevel-programme, gericht op het bereiken van een gewenst resultaat voor iedereen. Er zijn geen leeftijdsgrenzen.
           Wat moet je weten over Pole Sport:
            ● Gegarandeerd een geweldig figuur
                Pole Sport is een geweldige manier om overtollig gewicht kwijt te raken, vooral voor mannen en vrouwen die anders niet vaak de mogelijkheid hebben om te sporten. Beginners kunnen 270 tot 400 calorieën verbranden in een uur training; meer ervaren studenten  verbranden tot 700 calorieën.
             ● Zelfvertrouwen
               Pole Sport maakt je bewegingen vloeiender en sierlijker, je houding recht, en draagt bij aan je innerlijke kracht. Al deze effecten zorgen voor een innerlijke harmonie en verbeteren je zelfrespect en zelfvertrouwen.
             ● Je zult je kalm en gelukkig voelen
              Tijdens de training raak je de stress in je lichaam kwijt, omdat regelmatige sporten positief bijdraagt aan psychologische en emotionele gezondheid.
             ● Pole Sport voor beginners
              Je hebt geen sportervaring nodig om je Pole-lessen te starten. Een proefles op onze school zal je helpen te begrijpen dat het mogelijk is om de basis snel te leren, en ook heel gemakkelijk, terwijl je er plezier aan beleeft. Nadat je vertrouwd bent met de basis, kun je verder gaan en je vaardigheden tot meer geavanceerde niveaus ontwikkelen.